| 4 March 2025 Umělé maso je karcinogenní Laboratorní maso zatím není běžně v prodeji, protože jeho výroba je poměrně nákladná, nicméně již nyní studie zjistily, že toto „maso“ způsobuje rakovinu u lidí, kteří ho konzumují. Read more
| 21 February 2025 Rizika pojídání hmyzu Chitin obsažený v hmyzu je zdraví škodlivý, lidé ho neumí trávit. Pojídání hmyzu vyvolává potravinové alergie a jiné autoimunitní nemoci. Read more
| 5 February 2025 Největší rizika konzumace brouků Dr. Sherri Tenpenny, provedla rozsáhlý výzkum historie, použití a přínosů a škod hmyzu jako zdroje potravy. Jaké jsou její výsledky? Read more
| 14 December 2024 Farmaceutické společnosti profitují z mýtů o cholesterolu a srdečních chorobách Cholesterol je často hanoben jako hlavní příčina srdečních onemocnění, ale ve skutečnosti je nezbytnou součástí buněčného zdraví. Read more